ERP- ja CRM-ratkaisut

Naveex ERP- ja CRM -ratkaisut ovat skaalautuvia ja soveltuvat usealle eri toimialalle. Ratkaisut ovat olleet käytössä jo vuosia erilaisissa liiketoimintaympäristöissä ja käyttäjätyytyväisyys on ollut erinomaista luokkaa. Voimme ylpeänä todeta, että ERP- ja CRM -ratkaisujemme onnistumisprosentti on tähän mennessä ollut 100%. Kaikki käyttöönotot ovat onnistuneet.  Naveex-järjestelmää voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai läppärillä.

Naveex CRM-ratkaisu on täysiverinen asiakkuuksienhallintajärjestelmä yrityksesi tarpeisiin. Sen avulla johdat asiakkuuksiasi ja parannat myynnin kannattavuutta. Naveex CRM tuo tehokkuutta asiakkuuksien johtamiseen sekä asiakkuuksien seuraamiseen.

Naveex ERP-ratkaisu on täysin räätälöitävissä oleva toiminnanohjausjärjestelmä juuri yrityksesi tarpeisiin. Naveexin arkkitehtuuri on suunniteltu huomioimaan muuttuvat asiakastarpeet. Lähtökohtanamme on, että järjestelmän tulee mukautua asiakkaan liiketoimintaan – ei toisinpäin. Naveexin räätälöinti on kustannustehokasta ja nopeaa. Ketterän räätälöitävyyden ansiosta pystymme takaamaan, että järjestelmäämme voidaan käyttää niissäkin yrityksissä, joiden toimintamalleissa tai liiketoiminnassa on erikoisuuksia. Olemme pystyneet luomaan ratkaisun usealla yritykselle, joilla on ollut hankaluuksia löytää heille toimiva ratkaisu valmiiden järjestelmien joukosta.

Naveexista löytyy ratkaisu myös yrityksen taloushallintoon. Laskutus, sähköinen laskutus, reskontra ja kirjanpito ovat sisäänrakennettuja Naveexiin. Järjestelmän avulla tarjoukset kääntyvät helposti sähköiseksi laskuiksi. Lähettääksesi laskun asiakkaalle, sinun ei kirjaimellisesti tarvitse kuin painaa yhtä nappia ja lasku välittyy e-laskuna, kirjeenä tai sähköpostina. Mikäli organisaatiossasi on tarpeita käyttää esimerkiksi tiettyä kirjanpitojärjestelmää, on Naveex yhdistettävissä siihen helposti.

Älykäs raportointi ja analytiikka yhdistettynä sujuvasti toimivaan asiakkuuksien hallintajärjestelmään sekä toiminnanohjaukseen, luovat loistavat työkalut organisaation mittaamiselle. Naveexista saat raportoitua asiakkuuksien, myynnin, toiminnan ja talouden keskeisimmät luvut. Voit itse luoda omia raportteja tai konsulttimme auttavat sinua rakentamaan älykkään Business Intelligence -ratkaisun, jonka avulla voit seurata organisaatiollesi tärkeitä tunnuslukuja.

Pystymme tarjoamaan ratkaisuamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muut kieliversiot ovat järjestettävissä helposti.

Pyydä Naveex esittely!