Koti

Naveex CRM ratkaisut

Naveex ratkaisujen avulla yritys saa nykyaikaisen alustan toimintojensa kehittämiseen. Valmiit ratkaisumme täyttävät yrityksen kuin yrityksen perustarpeet. Haluamme kuitenkin viedä palvelumme seuraavalle tasolle ja ketterien kehitysmenetelmienmme avulla rakennamme kustannustehokkaat räätälöinnit juuri yrityksesi tarpeisiin. Mikäli käytät useaa järjestelmää, rajapintojemme avulla ratkaisemme vaativatkin integraatiotarpeet.

Asiakkuuksienhallinta CRM

Naveex CRM -ratkaisun avulla hallitset asiakkuutesi vaivattomasti, tehokkaasti ja nykyaikaisesti. 

Toiminnanohjaus ERP

ERP-ratkaisumme avulla hallitset projektiliiketoimintasi, tuotteesi ja varastosi, vuokra-laitteesi ja palvelujesi tehokkaan koordinoinnin.

Taloushallinto FA

Naveexin avulla hoidat yrityksesi laskutuksen, reskontran ja kirjanpidon vaivattomasti

Naveex Educational

Naveex Educational tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun yritysjärjestelmien kouluttamiseen ja simulointiin turvallisessa ympäristössä

Integraatioratkaisut

Naveex on suunniteltu keskustelemaan muiden järjestelmien. Rajapintojen (API) avulla tiedonsiirto käy vaivatta usean järjestelmän välillä ja riittää, että tallennat tietosi vain yhteen paikkaan.

Business Intelligence

Me uskomme Data Driven Business -konseptiin ja haluamme auttaa yritystäsi määrittelemään toimintasi kannalta kriittiset mittarit ja seuraamaan organisaatiosi suorituskykyä.

TYÖMME JA INTOHIMOMME

Tarjoamme yrityksille Naveex-ratkaisua kattamaan yrityksen tietojärjestelmätarpeet. Uskomme vahvasti tiedon kriittisen rooliin nykyaikaisessa liiketoiminnassa ja haluamme auttaa yrityksiä saamaan tiedosta merkittävän moottorin toiminnan ohjaamiseen ja johtamiseen. Naveex-ratkaisut kattavat yrityksen tarpeet asiakkuuksienhallinasta, toiminnanohjaukseen, taloushallintoon ja lopulta analytiikkaan ja raportointiin. Intohimomme on luoda teknisiä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan todellisen tarpeeseen. Olemme mielellämme mukana kehittämässä asiakkaidemme toimintatapoja ja prosesseja yhä tehokkaammiksi. Autamme mielellämme eri aloilla toimivia eri kokoisia yrityksiä. Työmme jälki on aina taattua.

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme ovat erilaisilla toimialoilla toimivia eri kokoisia yrityksiä. Osa asiakkaistamme toimii useassa eri maassa ja Naveex ratkaisut on lokalisoitu jo useaan eri kohdemaahan. Oli yrityksesi toimiala mikä tahansa, toiminta globaalia tai kotimaista, uskomme Naveex-ratkaisun tarjoavan sinulle erinomaisen alutan liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen.

TIIMIMME

Yrityksemme koostuu useasta eri alan asiantuntijasta ja meillä on takana merkittävä kokemus yritysjärjestelmistä ja niiden käyttöönotoista.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa meihin yhteyttä, oli yritysjärjestelmätarpeesi minkälainen tahansa. Keskutelemme mielellämme minkälaisella projektilla voisimme aloittaa yhteistä polkuamme. Rehellisyys on yksi arvoistamme ja lähdemme niihin projekteihin mukaan, joissa koemme voivamme oikeasti palvella asiakastamme.

Yhteydenotto

Jalo Kääminen, 

puhnro.

email.

YHTEYDENOTTO