Naveex Educational – opi ja simuloi, miten organisaatioita ohjataan CRM- ja ERP-järjestelmillä

Nykyisessä liiketoimintaympäristössä Office-taidot eivät täytä enää IT-taitojen kriteereitä, joita työntekijöillä tulisi olla. Wordit ja Excelit ovat mainioita työkaluja, mutta nykyaikaisessa yrityksessä tietointensiiviset CRM- ja ERP-järjestelmät ovat osaamisen kannalta välttämättömiä. Mielestämme pelkkä käyttökoulutus ei riitä, vaan onnistuminen vaatii myös syvällisemmän osaamisen järjestelmän käytön syistä ja sen merkityksestä liiketoiminnalle.

Naveex CRM- ja ERP-Educational ratkaisulla, tarjoamme oppilaitoksille ja koulutusorganisaatioille simulointi- ja opetusympäristön. Sen avulla opiskelijat voivat kehittää osaamistaan järjestelmistä turvallisessa simulointiympäristössä, jota käytetään ympäri maailman.

Kehittämämme kurssirakenteen avulla oppilaitokset voivat järjestää 5-30 op:n opintokokonaisuuksia asiakkuuksienhallinnasta, yritysjärjestelmistä ja toiminnanohjauksesta. Opintokokonaisuus on kehitetty yhteistyössä opetusalan ammattilaisten kanssa. Suunnittelemme opintokokonaisuuden aina yhteistyössä oppilaitoksen kanssa, jotta se palvelee opetettavaa tutkintoa parhaimmalla mahdollisessa tavalla.

Teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja mikäli oppilaitoksesi haluaa kuulla tästä lisää, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla sales@naveex.com