Miksi meihin voi luottaa?

Intohimomme.

Me emme näe ERP-, CRM-, tai taloushallintojärjestelmiä pelkkinä teknisinä järjestelminä tai sarjana prosesseja. Meille nämä järjestelmät edustavat alustaa, jossa yrityksen liiketoimintaa voidaan kehittää niin operatiivisella kuin strategisella tasolla. Intohimomme ei ole rakentaa pelkkiä teknisesti loistavia ratkaisuja, vaan vilpitön pyrkimyksemme on rakentaa järjestelmiä, jotka toimivat alustana asiakkaamme liiketoiminnan kasvattamiselle ja kehittämiselle. Meille intohimo tarkoittaa syvää asiantuntevuutta ja innovatiivisuutta siinä mitä teemme ja luomme.

 

Sitoutuminen.

Mielestämme yritysjärjestelmät ovat kuin ihmisten välinen suhde ja ne vaativat sitoutumista. Tapoihimme ei kuulu olla mukana käyttöönottoprojektissa ja sen jälkeen kadota kuin tuhka tuuleen. Päinvastoin, sen jälkeen vasta merkityksemme korostuu – haluamme olla läsnä kulkemassa asiakkaidemme kanssa niin nousut kuin laskut. Tekninen tiimimme ja liiketoiminnan asiantuntijamme ovat valmiina antamaan teknistä tukea tai sparraamaan liiketoimintaasi aina kun sitä tarvitset. Olemme usein tavoitettavissa myös työajan ulkopuolella.

 

Ketteryys.

Olemme ketteriä sinua varten, emme kangistu kaavoihin. Pyrimme pitämään organisaatiomme matalana, puitteemme riittävinä ja panostamaan niihin asioihin, jotka asiakkaallemme oikeasti merkitsevät. Järjestelmätoimittajan hienot Leasing-autot eivät näy asiakkaiden tuloslaskelmassa viivan alla ainakaan positiivisena vaikutuksena. Sen takia emme niihin panosta. Ketteryys näkyykin hinnoittelussamme ja pystymme tarjoamaan varmasti hinta-laatusuhteeltaan loistavaa palvelua ja yksilöityjä ratkaisuja järkihintaan. Olemme ratkaisseet erilaisia asiakkaittemme spesifejä liiketoiminnan asettamia tarpeita ratkaisuillamme, ja emme epäile hetkeäkään ettemmekö voisi ratkaista juuri sinun yrityksesi tarpeita.